Matrix42 stelt Anne-Jan van der Vlugt aan als Country Manager Benelux
30-10-2014 | door: Witold Kepinski

Matrix42 stelt Anne-Jan van der Vlugt aan als Country Manager Benelux

Matrix42, softwareleverancier van werkplekbeheeroplossingen, heeft Anne-Jan van der Vlugt (42) aangesteld als Country Manager Benelux. Hij is in deze rol verantwoordelijk voor de uitbreiding van het bestaande partnerkanaal in de Benelux.

Dit partnerkanaal speelt een essentiële rol in de verdere positionering van Matrix42 in deze regio. Daarom richt Anne-Jan zich op het begeleiden van bestaande en nieuwe resellers bij het aanbieden van het Matrix42-portfolio. Matrix42 automatiseert en vereenvoudigt distributie, installatie, beheer en ondersteuning van gebruikerssoftware en -hardware via selfservice webportals. Dit resulteert in eenvoudige, kosteneffectieve IT voor gebruikers, beheerders en organisaties, of het nu gaat om mobiele, virtuele of fysieke werkplekken.

Anne-Jan heeft, voor zijn aanstelling bij Matrix42, diverse commerciële en salesfuncties bekleed binnen de IT-branche. Zo was hij onder andere Key Accountmanager voor Micro Focus en BMC Software. Markus Baumann, Vice President Sales bij Matrix42: “Anne-Jan heeft een uitstekende staat van dienst binnen de ICT-sector en ervaring met indirecte verkoop via het partnerkanaal. Dit in combinatie met zijn kennis van cloud computing, softwarebeheer en mobility, maakt dat we er alle vertrouwen in hebben dat Anne-Jan nieuwe partnerships gaat realiseren en daarmee onze groei in de Benelux versnelt.” Anne-Jan van der Vlugt: “Ik kijk er naar uit om Matrix42 verder te laten groeien. Daarvoor wil ik op een proactieve manier samen met onze bestaande en nieuwe partners marktaandeel winnen. Voor resellers liggen er grote kansen om de werkplekbeheer oplossingen van Matrix42 bij klanten te implementeren. Aan mij de taak om hen hierin te begeleiden. Ik heb zin om aan de slag te gaan met een team dat zich richt op groei en succes in de Benelux.”

Matrix42 is aanwezig op het Tooling Event 2014 op stand E048. Het Tooling Event vindt plaats op 29 en 30 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. 

Meer informatie over de deelname van Matrix42 is te vinden opwww.matrix42.nl

Terug naar nieuws overzicht
Software