Witold Kepinski - 30 oktober 2014

Swivel Secure tekent overeenkomst met distributeur voor de Benelux

Swivel Secure, speler op het gebied van multi-factor verificatie, heeft haar bedrijfsactiviteiten in de Benelux versterkt door het sluiten van een overeenkomst met een nieuwe value-added distributeur, NewChannel.

NewChannel, onderdeel van de NSH Group Benelux, is gespecialiseerd in oplossingen voor mobiliteit en beveiliging voor het MKB en ondernemers via een uitgebreid netwerk van channel partners.

Het Swivel-platform biedt de gebruiker een breed assortiment aan implementatieopties, en biedt keus uit mobiele apps, SMS, in-browser, OATH-token en interactieve voice-response kanalen waar volledige multi-factor verificatie is vereist. Swivel-klanten kunnen er ook voor kiezen gebruik te maken van PINsafe, het unieke, gepatenteerde one-time-code extractieprotocol van Swivel. PINsafe koppelt het gebruik van geregistreerde pincodes aan beveiligingsreeksen bestaande uit tien willekeurige cijfers die via SMS, mobiele app, telefoon of het web naar de gebruiker worden gestuurd. De gebruiker combineert de pincode en de cijferreeks om een unieke eenmalige toegangscode te genereren. Dit protocol plaatst de gebruiker in het hart van het krachtige multi-factor verificatieproces van Swivel.

Swivel Secure zal samen met NewChannel deelnemen aan Infosecurity, Nederland 2014, dat plaatsvindt van 29 tot 30 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht, Nederland. Op stand C152 in Hal 1 kunt u het team ontmoeten en meer te weten komen over de oplossing van Swivel.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!