René Mulder volgt Jerry Boezel op als Managing Director T-Systems Nederland
31-10-2014 | door: Witold Kepinski

René Mulder volgt Jerry Boezel op als Managing Director T-Systems Nederland

T-Systems benoemt René Mulder (45) tot Managing Director van T-Systems in Nederland per 1 december 2014. Op dit moment wordt deze positie bekleed door Jerry Boezel, die het bedrijf op eigen verzoek gaat verlaten.

"De Nederlandse markt is belangrijk binnen Europa voor T-Systems. In de afgelopen drie jaar heeft Jerry Boezel de klant- en medewerkertevredenheid succesvol verbeterd en zijn diverse belangrijke contracten opgetekend. René Mulder is met zijn internationale, commerciële en managementervaring de aangewezen persoon om de positie van T-Systems, ICT-dienstverlener en digitale voorloper voor de grootzakelijke markt, in Nederland nu verder te ontwikkelen", zegt Steffen Schlaberg, Senior Vice President Sales EMEA bij T-Systems International.

René Mulder: "Het team en ik gaan verder met de transformatie van T-Systems Nederland, waardoor we grootzakelijke klanten nog beter kunnen ondersteunen met innovatieve ICT-oplossingen. Ik ben ervan overtuigd dat wij met de klantgerichte mentaliteit van onze mensen de tevredenheid van onze klanten en ons marktaandeel verder uit gaan bouwen."

Momenteel is René Mulder Vice President Sales van T-Systems in Zwitserland en lid van de lokale directie. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie en voor de divisies marketing, sales en portfoliomanagement. Hij begon zijn carrière in 1992 bij Siemens waar hij, bijna 15 jaar bij verscheidene business units en locaties, altijd gelieerd was aan ICT Solutions Sales. Hij werkte in Polen, Tsjechië en Duitsland voordat hij in 2006 terug verhuisde naar Zwitserland. In dat jaar werd René Mulder Vice President Sales bij Swisscom Solutions, waar hij later de rol van Vice President Solution Sales & Consulting Services vervulde. René Mulder heeft zowel de Nederlandse als Zwitserse nationaliteit.

Terug naar nieuws overzicht