Witold Kepinski - 01 november 2014

OCG en BioXS werken samen rond identity en authenticatie software

Oxford Computer Group Benelux (OCG), onderdeel van Tecfocus BV, en BioXS hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de verkoop van Identity & Access Management (IAM) oplossingen, Centrify en STEALTHbits en authenticatie software Authasas.

Beide partners verwachten een aanzienlijke groei op het gebied van identificatie en authenticatie in de komende jaren. Dit was voor hen de reden om de handen ineen te slaan en samen de Nederlandse en Vlaamse markt te laten kennis maken met drie oplossingen.

Hierin is STEALTHbits de basis voor een gestructureerde en opgeruimde Active Directory (AD). Het verzamelt, analyseert en beveiligd data, ongestructureerde data wordt zo effectief aangepakt. Zodra de AD op orde is komt Centrify aan bod. Dit is een unieke oplossing die als brugfunctie fungeert tussen de AD en diverse operating systems. Het stuurt alle systemen door naar de AD van waaruit één login voor al deze systemen geldt. Tenslotte is er Authasas, een praktische oplossing die gelijktijdig gebruik maakt van meerdere authenticatie methoden en technologieën en dat aanvult met krachtige functionaliteiten.

Door het aanbieden en implementeren van deze oplossingen versterkt OCG haar positie als dienstverlener op het gebied van IAM voor hybride klantomgevingen. OCG is een toonaangevend bureau op het gebied van IAM en biedt niet alleen advies maar ook oplossingen. Jan Over, Managing Partner van OCG Benelux is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “Vanuit de markt zien we behoefte aan een hybride Identity Management aanpak over Open source, Microsoft en Apple, voor ons de reden om deze samenwerking met onder andere Centrify aan te gaan. Ik ben blij dat we door deze samenwerking de klant nog verder kunnen helpen met het onder controle krijgen en houden van hun data en toegangen.”

Bioxs versterkt met deze samenwerking haar positie als distributeur van gespecialiseerde software voor Access en Identity Management. BioXS was al partner van Authasas, leverancier van software voor authenticiteit.
Emile Schoenmaker, managing director van BioXS, is blij met de samenwerking: “Met deze partnerships zetten we een flinke stap naar de realisatie van onze strategie om een van de top-3 distributeurs voor IAM te worden. Ons portfolio van producten is gebaseerd op onze unieke Access Rights Architectuur, waarmee we onze partners en hun klanten oplossingen bieden met samenhangende en goed samenwerkende producten in plaats van losse producten waarbij de klant de integratie moet doen”.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!