Witold Kepinski - 04 november 2014

Paul Piebinga wordt algemeen directeur Mobiquity Europa

Mobiquity, aanbieder van mobiele oplossingen die waarde toevoegen aan de grootzakelijke markt, benoemt Paul Piebinga tot algemeen directeur Europa.

In zijn nieuwe functie is Piebinga verantwoordelijk voor de groei van Mobiquity in Europa, in antwoord op de toenemende wereldwijde vraag naar de zakelijke mobiele oplossingen van het bedrijf. Met het oog op de uitgebreide mogelijkheden die Mobiquity ziet in Europa, blijft het bedrijf zijn Europese activiteiten en team uitbreiden.

Piebinga geeft ook leiding aan de Nederlandse activiteiten van Mobiquity, dat Amsterdam als Europees hoofdkwartier heeft gekozen. Amsterdam is centraal gelegen en staat bekend als een wereldwijde vestigingsplaats voor hightechbedrijven. Mobiquity Nederland heeft drie vestigingen – in Amsterdam, Utrecht en Den Haag – en telt meer dan zestig medewerkers. Klanten zijn onder meer Ziggo, DTG, Superdirect en KPN.

Piebinga beschikt over een sterke achtergrond in dienstverlening en consulting. Hij werkte als leidinggevende bij ICT-dienstverlener EDS en bij adviesbureau Cambridge Technology Partners. Piebinga was tot nu toe CIO van Enexis B.V., waar hij de potentie en transformatiemogelijkheden van mobiel zag. Dat was voor hem mede de aanleiding om de overstap naar Mobiquity te maken.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!