Witold Kepinski - 04 november 2014

Harald Nuij wordt Sales Director ALSO Benelux

ALSO Nederland zal per 1 november versterkt worden door Harald Nuij in de functie van Sales Director Benelux.

ALSO Nederland B.V. heeft de afgelopen jaren een constante groei gerealiseerd. Om de groeiambitie van ALSO verder tot realiteit te brengen breidt ALSO uit. Naast volumedistributie, gaat ALSO zich sterk focussen op het aanbod van Services en Solutions. Hierdoor zal ontwikkeling plaatsvinden in huidige markten, maar ook zal ALSO zich met versterkte aandacht op de zakelijke markt en Cloud richten.

In lijn met de groei in de verschillende markten wordt ALSO per direct versterkt met de volgende medewerkers; Björn van der Wal als Business to Business manager, Jurgen de Biscop als Business to Business manager België en Harald Nuij als Sales Director Benelux. Hiervoor was Nuij werkzaam als Sales Director binnen Alpha International waar hij sturing gaf aan alle sales afdelingen van Alpha International in de gebieden Benelux, Frankrijk en export. Met zijn benoeming wordt hij eindverantwoordelijk voor alle sales afdelingen van ALSO in de Benelux.

“Met Harald’s aanstelling versterken wij het huidige sales team van ALSO. ALSO Benelux zet de komende jaren in op forse groei in distributie. Harald is met zijn ervaring en expertise de gewenste versterking om onze ambities waar te maken” aldus Managing Director Ralph Wouters van den Oudenweijer.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!