Symantec neemt twee nieuwe directieleden aan voor security business
06-11-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Symantec neemt twee nieuwe directieleden aan voor security business

Symantec kondigt aan dat het twee nieuwe directieleden heeft toegevoegd aan haar executive leadership team voor de security business. Ten eerste Balaji Yelamanchili die executive vice president en general manager wordt voor de Enterprise Security producten. Ten tweede Jeff Scheel, die senior vice president wordt van Corporate Development, Alliances en Strategie.

Balaji Yelamanchili heeft meer dan twintig jaar ervaring met software-ontwikkeling, product marketing en algemeen management. Hij is afkomstig van Oracle, waar hij senior vice president was. Voorafgaand aan zijn carrière bij Oracle, was hij senior vice president en co-general manager bij EMC, bij de Content Management en Archiving divisie. Zijn ervaring met big data analytics past goed bij de strategie van Symantec.

Jeff Scheel gaat de partnerships leiden en de ontwikkeling van de Symantec security business strategie. Meest recent was Scheel actief bij FireEye, waar hij vice-president was van Business Development, Global Services en Cloud Solutions. Jeff werkte eerder bij Mandiant, HP Enterprise Security en ArcSight.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security