Witold Kepinski - 06 november 2014

HP ConvergedSystem voor Exact geïntroduceerd tijdens het evenement Exact Live

De IT-infrastructuurexpertise van HP en de bedrijfssoftwarekennis van Exact komen samen in het ConvergedSystem voor Exact; een geïntegreerde bundel van hardware en software afgestemd op de behoefte van het mkb. 

Erik van der Meijden (foto), CEO Exact over de samenwerking: “Mobiele technologie, social media en de 24-uurs economie met zijn internationale aspecten, hebben ervoor gezorgd dat bedrijven in een geheel nieuwe dynamiek zijn beland. Kansen en risico’s komen daarbij erg snel op. Door op een slimme manier gebruik te maken van IT is daar goed mee om te gaan. Samen met HP bieden we op elkaar afgestemde hardware en bedrijfssoftware gebundeld aan en maken we het voor klanten heel eenvoudig om met een nieuwe, moderne IT-omgeving het bedrijf klaar te maken voor de toekomst.”

De samenwerking tussen HP en Exact wordt gedreven door een behoefte aan ICT-kennis die nodig is voor het onderhouden van complexe IT-omgevingen. Die kennis is schaars terwijl het steeds belangrijker wordt om met moderne applicaties data te verzamelen, te analyseren en zo de juiste beslissing te kunnen nemen. Om de business goed te ondersteunen moet de IT-infrastructuur worden gestandaardiseerd en het applicatieportfolio vereenvoudigd tegen lagere kosten, aldus Bart Hogendoorn, managing director HP Nederland: “Het is van belang om IT voor onze klanten beheersbaar en eenvoudig te maken. Samen met Exact bieden we een betrouwbaar platform met moderne toepassingen zodat men direct aan de slag kan gaan om de kansen te grijpen die zich voordoen. Het platform is schaalbaar, beheersbaar en betaalbaar en kan versneld worden uitgerold tegen lage risico’s en transparante kosten. De geïntegreerde aanpak zorgt voor gemak en speelt in op de snelle marktontwikkelingen.”

Rol van partners
De samenwerking tussen Exact en HP biedt goede kansen voor het Exact partnerkanaal. Klanten wensen een service level agreement (SLA) voor de totale IT-omgeving van de kantoor- en productieomgeving en brengen dit het liefst onder bij een betrouwbare en gecertificeerde partij.

Marinus ter Laak, managing director Business Solutions, Exact hierover: “We stellen onze partners in staat om klanten breed van dienst te zijn. Naast het implementeren van de software van Exact kunnen ze tegelijkertijd de bijbehorende IT-infrastructuur aanpakken met de kwalitatief hoogstaande producten van HP. Zo bieden ze een totaaloplossing op maat. Bovendien ontzorgen we met de geïntegreerde dienstverlening rondom Exact en HP onze partners en klanten.”

Partners die meer informatie zoeken kunnen kijken op: www.sell-smart.nl.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!