Redactie - 05 november 2014

Tech Data / Azlan ‘Think Future Update’

IT-distributeur Tech Data/ Azlan presenteert tijdens het ‘Think Future Update’ zijn Next Generation TDCloud programma. De bijeenkomst vindt op donderdagmiddag 27 november 2014 plaats in de Jaarbeurs Utrecht bij Media Plaza. Channel partners, zoals managed service providers en isv’s, worden uitgenodigd naar dit interessante evenement te komen waar Tech Data/Azlan samen met partners nieuwe cloud diensten belicht. Sprekers zullen dieper inzoomen op ‘the next steps’ rond cloud diensten door onder andere praktijkervaringen en business cases te delen. Het evenement wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De IT-distributeur wil met dit evenement zijn klanten graag helpen met zijn kennis en kunde bij het ontwikkelen van een succesvolle en winstgevende cloud business. Bas Scheepens (foto), director van Tech Data/ Azlan Nederland, opent de middagsessie met een presentatie over The Next Generation TDCloud programma van Tech Data/ Azlan en wat deze voor channel partners betekent in een ‘networked economy’.

Intercloud

Harald de Wilde, Strategic Channel Developer Cisco, vertelt over Cisco Intercloud - het wereldwijde netwerk van onderling gekoppelde clouds - die Cisco samen met zijn partners in hoog tempo ontwikkelt. Cisco Intercloud maakt een nieuwe generatie gestandaardiseerde applicaties en de komst van zeer veilige hybride clouds mogelijk.

VDI

Joel Chimoindes, EMEA Cloud Services Director TD Azlan, geeft een presentatie over FlipIT. Dit is een Cisco Powered cloud-gebaseerde gevirtualiseerde desktop service voor het MKB. Deze TD Cloud dienst is uniek omdat er weinig leveranciers zijn die vdi-diensten kunnen aanbieden aan organisaties met minder dan honderd werkplekken. FlipIT is interessant voor channel partners met MKB-klanten die afscheid nemen van Microsoft Small Business Server (SBS) en Windows XP.

Marion Tummers, Partner Manager Cloud Services vertelt over het uitgebreide aanbod van IBM /SoftLayer, een wereldwijd cloud infrastructuur platform dat zich uitstrekt over alle continenten. Met wereldwijd meer dan 40 datacenters en met datacentercapaciteit in Nederland, biedt SoftLayer Infrastructure-as-a-Service aan duizenden bedrijven waaronder web start-ups en wereldwijd opererende bedrijven.

Greenclouds

Michel Korpershoek, CTO/ Owner van Greenclouds, vertelt over hun innovatieve cloud-concept, waarin Greenclouds capaciteit van datacenters aggregeert en distribueert. Via KPN Wholesale biedt het cloudplatform van Greenclouds een antwoord op de snel groeiende vraag naar flexibele capaciteit en op het grote aantal systemen dat ongebruikt stand-by in datacenters staat. Greenclouds brengt bedrijven die hun ongebruikte capaciteit willen verkopen en organisaties die tijdelijke capaciteit zoeken samen. Zo betalen gebruikers alleen voor wat ze daadwerkelijk nodig hebben, zonder extra uitstoot van CO2.

De sessie wordt afgesloten met een presentatie over StreamOne van Maarten Gubbens, Solutions & Innovation Manager bij TD Azlan. Het Tech Data StreamOne Solutions Store is een one-stop & order processing platform die special voor cloud partners is ontwikkeld die hen ondersteunt met de verkoop van cloud applicaties en services.

Het Think Future Update | TDCloud wordt afgesloten met een netwerkevenement, waarbij voor de bezoekers een hapje en een drankje klaarstaat. Inschrijven voor het evenement kan hier.

 

Think Future Update | TDCloud

Wanneer:
Donderdag 27 november 2014

Locatie:
Jaarbeurs Utrecht/ Media Plaza

Croeselaan 6
3521 AL Utrecht

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!