Witold Kepinski - 08 november 2014

Starbytes wordt value added reseller van Computenext Mediapaas

 

Computenext en Starbytes hebben hun samenwerking geformaliseerd in een reseller contract. De overeenkomst tussen beide organisaties brengt tal van nieuwe kansen met zich mee. Voor Starbytes een opportuniteit om vanaf heden ook de brede cloud gebasseerde media services catalogus toe te voegen aan hun reeds bestaande business aanbod.

Door deze overeenkomst kan Starbytes nu ook zijn marktaanbod vergroten en media diensten zoals Harmonic, Empress, Storm UDP, Venera QC en FileCatalyst aanbieden binnen hun bestaande aanbod voor media klanten, met oplossingen uit de Mediapaas suite. Daarbij komen nog de schaalbare cloud capaciteiten die Starbytes zal aanbieden in een betaal per maand model. Voor Computenext is deze overeenkomst een mogelijkheid om de zichtbaarheid en verkoop van Mediapaas bij middelgrote media ondernemingen te versterken.

Lokaal of gecombineerd als dienst

Het aanbod aan de Mediapaas software en diensten wordt door Starbytes op verschillende manieren aangeboden. Of de oplossingen worden op de infrastructuur van de klant zelf geïnstalleerd, of de klant kiest voor een Cloud gebasseerde as a Service model bij Starbytes. Hiermee kunnen beide organisaties de instapdrempel voor media investeringen opmerkelijk verlagen en een optimaal gebruiksgemak en –ervaring verzekeren, aldus Marco van den Akker (foto), EMEA Sales directeur van Computenext. Hij vindt Starbytes een complementaire partner: “Niet alleen ons aanbod maar ook onze klanten sluiten naadloos aan bij die van Starbytes. Daarnaast zien we bij hen een gelijkaardige gedrevenheid onder experts, een sterke focus op business software en een uitgebreide media expertise in verticale markten met o.a. retail, manufacturing, voeding, utilities en automotive. ”

Richard van 't Riet, Directeur bij Starbytes Media Solutions: “Onze relaties zien steeds meer voordelen met Cloud gebaseerde oplossingen voor de media industrie. Ondertussen werden onze (pre)sales, consultants en support ondergedompeld in de mogelijkheden van mediapaas tijdens trainingen en werd ook onze demo omgeving uitgerust met de nodige software. We zijn er klaar voor om organisaties te overtuigen van de voordelen en waarde van Mediapaas.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!