Cisco lanceert drie Internet of Things-specialisaties
10-11-2014 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Cisco lanceert drie Internet of Things-specialisaties

Cisco lanceert drie nieuwe Internet of Things (IoT)-specialisaties voor partners. Partners kunnen zich hiermee voorbereiden op de IoT-markt, die volgens IDC in 2020 3 biljoen dollar waard is.

De nieuwe specialisaties zijn in een blogpost aangekondigd door Steve Benvunto, senior director business development voor Cisco’s Worldwide Partner Organisation. Het gaat om de specialisaties Connected Safety and Security, Industry Expert en Manufacturing. Cisco zet in op de specialistische aangezien het bedrijf een enorme groei van de IoT-markt verwacht te gaan zien. Cisco verwacht dat IoT het komende decennium 19 biljoen dollar aan kansen gaat opleveren.

Specialisaties
De specialisatie ‘Connected Safety and Security’ stelt het vermogen van partners om fysieke security technologie voor de IoT-markt te ontwerpen, installeren en ondersteunen. Met de specialisatie ‘Industry Expert’ kunnen partners van Cisco zich onderscheiden als een leidende speler op het gebied van IoT. De specialisatie ‘Manufacturing’ laat zien dat een partner in staat is binnen de productiesector mensen en apparatuur met data te verbinden.

De specialisaties ‘Connected Safety and Security’ en ‘Industry Expert’ zijn per direct beschikbaar. De specialisatie ‘Manufacturing’ is vanaf 18 november beschikbaar voor partners. Cisco heeft al aangekondigd in de tweede helft van 2015 meer specialisaties rond IoT beschikbaar te gaan stellen.

Terug naar nieuws overzicht