Wouter Hoeffnagel - 11 november 2014

Dutch Cloud sluit partner-overeenkomst met Golf Business Machines

Golf Business Machines (GBM), leverancier van op maat gemaakte IT-oplossingen in de Golf, is een samenwerkingsverband aangegaan met Managed Cloud Provider Dutch Cloud. De samenwerking zal zich uitstrekken over de Golfstaten, met inbegrip van de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Qatar, Oman en Koeweit.

GBM en Dutch Cloud, beide IBM-partners, gaan hun ervaring op het gebied van cloud computing combineren om cloud-infrastructuur en -beheerdiensten aan te bieden aan de regio. "Technologie beweegt snel en de tooling verandert voortdurend en deze samenwerking biedt toegevoegde waarde in de kennis die het brengt aan de markt en de activiteiten op het vlak van cloud computing”, zegt Philippe Jarre, CEO GBM. "De cloud-deskundigheid gecombineerd met de lokale marktervaring creëert een sterk platform voor de klanten in de regio. We verwachten dan ook de komende maanden de eerste cloud beschikbaar te hebben voor testen."

"Klanten hebben nog steeds hun bedenkingen over de cloud, maar GBM en Dutch Cloud hebben de praktische ervaring die we voor hen in kunnen zetten, en dat helpt bij het benadrukken van de expertise die we meenemen als partners. Dutch Cloud biedt Cloud Infrastructuur as a Service; de ontwikkeling van de cloud is de kern onze activiteiten”, aldus Martijn van Zoeren, CEO van Dutch Cloud. "We zien ernaar uit om samen met GBM de cloud-markt in de regio verder te ontwikkelen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!