Wouter Hoeffnagel - 12 november 2014

Xerox sluit nieuwe partnerships om migratie van papier naar digitaal te versnellen

Xerox kondigt twee nieuwe strategische partnerships aan om de migratie van papier naar digitaal te versnellen. De partnerships met Hyland en Datawatch zijn gericht op de overheid, retail, gezondheidszorg, verzekeringen en financiële dienstverlening.

“Bedrijven kennen de waarde van digitalisering en zijn op zoek naar manieren om dit te realiseren. De samenwerking met Hyland en Datawatch versterkt onze volgende generatie Managed Print Services, waarbij alles draait om de ondersteuning van bedrijven naar een meer digitale, productieve en papierloze werkomgeving”, aldus Mike Feldman, President Large Enterprise Operations bij Xerox.

Bedrijfsprocessen vereenvoudigen
Hyland, ontwikkelaar van geautomatiseerde workflow- en contentmanagement oplossing OnBase, helpt klanten van Xerox effectiever te werken. De partij vereenvoudigt belangrijke bedrijfsprocessen zoals klantcommunicatie, het verstrekken van kredieten, het openen van rekeningen en het administreren van claims en patiëntregistratie. “Wij zijn al ruim 20 jaar betrokken bij de transformatie van contentmanagement. Nu meer dan ooit hebben organisaties eenvoudig en direct toegang tot informatie nodig om relevant te blijven en bestaansrecht te behouden”, stelt Bill Priemer, President en CEO bij Hyland en ontwikkelaar van OnBase. “Door de technologie van Xerox te integreren met onze oplossingen kunnen wij een nieuwe stap zetten in het verbeteren van de manier waarop mensen werken.”

Klanten van Xerox kunnen dankzij Datawatch hun retail supply chain processen tussen distributiecentra en winkels automatiseren. Met behulp van bestaande datafeeds creëert Datawatch een papierloze totaaloplossing, die handmatige en foutgevoelige administratieve werkzaamheden elimineert. Met behulp van visuele analyses wordt complexe data inzichtelijk gemaakt en weergegeven. Medewerkers kunnen hierdoor snel actie ondernemen op basis van deze informatie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!