Witold Kepinski - 12 november 2014

Schneider Electric levert geluidsdichte kast voor NetApp FlexPod

Schneider Electric introduceert een geluidsdichte Express-kast voor de NetApp FlexPod. Deze 'FlexPod Solution Rack' past binnen een NetShelter CX-rack. Deze converged oplossing bestaat uit NetApp-storage, Cisco-netwerken, VMware-virtualisatie en Schneider Electric powertechnologie. De kast is uitermate geschikt voor VDI-omgevingen en is verkrijgbaar bij IT-distributeur Comstor. Dit meldt Peter van Broekhoven (foto), Channel Sales manager IT business bij Schneider Electric.

Van Broekhoven: “Schneider Electric levert een kast en de fysieke infrastructuur waarin de NetApp Flexpod past. Het gaat om een 28U-kast voor 100 tot 200 gebruikers Het lijkt net op een kast van IKEA die in een hoek of tegen een muur van een kantoor kan worden geplaatst. Alle noodzakelijke apparatuur om de FlexPod werkend te houden, zit er in. Denk hierbij aan een PDU voor stroom.”

De 'FlexPod Solution Rack' is een interessante VDI-oplossing, zo vervolgt Van Broekhoven. “Veel MKB-bedrijven hebben altijd behoefte aan infrastructuur voor in hun pand. Ze hebben hierbij behoefte aan telefonie- en netwerkondersteuning. Dan is de NetApp FlexPod de juiste plug-en-play oplossing. Schneider Electric levert voor de FlexPod onder andere Data Center Infrastructure Management (DCIM)-oplossingen. Hiermee kunnen gebruikers de IT-infrastructuur eenvoudiger beheren en monitoren.”

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!