Witold Kepinski - 14 november 2014

Full Orbit en DNVO Consulting gaan samenwerken

Met het zetten van een formele handtekening hebben Full Orbit Holding B.V. en DNVO Consulting B.V. per 20 oktober 2014, hun krachten gebundeld. DNVO Consulting is vanaf heden 80% dochter van Full Orbit Holding B.V. Partijen waren sinds 2013 met elkaar in gesprek over een mogelijke samenwerking.

“De combinatie van dienstverlening is een passend antwoord op de toenemende vraag van klanten naar één dienstverlener voor Business Applicaties en Business Intelligence. Beide organisaties hebben een goede reputatie en zijn in staat om complexe projecten succesvol uit te voeren. Met deze intensieve samenwerking ontstaat er een internationale organisatie, gespecialiseerd in Oracle-technologie, en met een enorme slagkracht om nieuwe ontwikkelingen te adopteren.” aldus André Deumers, eigenaar en directeur van Full Orbit.

DNVO Consulting ondersteunt organisaties bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, door oplossingen te bieden op het gebied van Enterprise Resource Planning (ERP) en Value Chain Planning (VCP). DNVO maakt daarbij uitsluitend gebruik van Oracle-applicaties, waarbij de focus voornamelijk ligt op organisaties in Manufacturing en Supply Chain. Via haar kantoren in Nederland, Denemarken en Zwitserland kunnen internationale klanten, zoals Biogen Idec, Valspar en EFTEC ondersteund worden op het gebied van functionele- en technische consultancy, projectmanagement, training en het beheer van Oracle applicaties.

Full Orbit is een middelgrote dienstverlener gespecialiseerd in Business Intelligence met Oracle-technologie. De Full Orbit Consulting organisatie voert succesvol projecten uit bij klanten als MN, Netwerk VSP, Welzorg, IBFD, KNVB en SNT/Webhelp. Internationaal worden trainingen verzorgt namens Oracle University.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!