Wouter Hoeffnagel - 13 november 2014

Sleeve voor iPhone 6 voorkomt diefstal en buigen

Het project ‘6 pocket’ van Rishi Soekhoe is gelanceerd op Kickstarter. De 6 pocket is een sleeve voor de iPhone 6 met een magnetisch anti-diefstal systeem en voorkomt een gebogen telefoon.

Kort na het uitbrengen van de iPhone 6 en de 6 plus klaagden veel gebruikers dat het grotere formaat van de telefoons problemen opleverde met te kleine jeans broekzakken, met ‘bent-gate’, voor Apple, als vervelend gevolg. De 6 pocket sleeve wordt aan de riem gedragen en rekent op die manier af met een te kleine broekzak. Hierdoor wordt de spanning en druk op de iPhone 6 en 6 plus geminimaliseerd.

Anti-diefstal
De sleeve is ook voorzien van een magnetische anti-diefstal systeem. De sleeve bevestigt en vergrendelt zich automatisch door middel van magneten. Het ontkoppelen is alleen mogelijk door de sleeve 180 graden te draaien. Dit moet verlies en diefstal van de iPhone voorkomen.

De 6 pocket wordt door Soekhoe op de markt gezet als multifunctioneel. Naast een sleeve kan de 6 pocket ook dienen als een smart wallet, die ruimte biedt voor de dagelijkse pasjes, ID en briefgeld. De sleeve is gemaakt van full-grain, vegetable tanned leather.

Simpele dingen simpeler maken
Rishi Soekhoe is eigenaar van NEW-DNA en is op zoek naar oplossingen om simpele dingen nog simpeler te maken. Hiermee wil hij de gebruikservaring van oplossingen verbeteren. De 6 pocket voor de iPhone 6 en 6 plus is verkrijgbaar op Kickstarter en wordt vanaf december van dit jaar geleverd.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!