Exact kiest Parentix als leverancier voor nieuw SaaS-platform
17-11-2014 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Exact kiest Parentix als leverancier voor nieuw SaaS-platform

Exact, leverancier van zakelijke software-oplossingen, selecteert Parentix voor het ontwerp en de bouw van een nieuw Software as a Service (SaaS) platform. Het nieuwe hostingplatform vormt de basis voor de nieuwe SaaS propositie van Exact met een pay-per-use prijsmodel.

Het platform zal het grootste deel van de producten van Exact Business Solutions aanbieden. Exact Globe, Exact Synergy, Reporting Services, Exact Event Manager zullen geïntegreerd worden aangeboden. Klanten kunnen hierdoor business software flexibel afnemen tegen voorspelbare kosten. Exact wil de komende periode nieuwe oplossingen toevoegen om het portfolio compleet te maken.

Het platform wordt gebouwd op de bestaande Cisco UCS infrastructuur van Parentix. Naast de koop en huurkoop licentiemodellen van Exact biedt het SaaS model een nieuwe variant, waarbij de licentie per maand is af te nemen inclusief hosting. Binnen de huidige leveringsmodellen krijgen klanten meer keuzevrijheid en flexibiliteit. Niet alleen de softwarelicentie, maar ook de benodigde techniek, wordt per maand afgenomen en betaald. Hierdoor hebben klanten geen zorgen meer over het technisch beheer van de omgeving.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Hosting
Cloud