Firelay gecertificeerd als Liferay Hosting Service Partner
18-11-2014 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Firelay gecertificeerd als Liferay Hosting Service Partner

Firelay is gecertificeerd als officiële Liferay Hosting Service Partner. Hiermee is Firelay de eerste hosting service partner van Liferay in Europa.

Het bedrijf gaat zich volledig richten op Liferay managed hosting. Firelay gaat zijn diensten leveren op de volledige Liferay software stack. Firelay heeft naast private cloud en on-premises managed hosting ook een cloudplatform ontwikkeld waarmee de Liferay Portal als Platform-as-a-Service beschikbaar wordt gesteld. Private cloud en PaaS-diensten worden geleverd op een ISO 27001 gecertificeerde infrastructuur in Nederland.

“We zijn trots de eerste Liferay hosting service partner in Europa te zijn”, zegt Lex van Sonderen, Algemeen Directeur van Firelay. “We zien een toename in de behoefte voor Liferay hosting in Europa, met name om intellectueel eigendom en privacy veilig te stellen. Met ons Liferay Platform as a Service hebben we oplossingen voor de kleinste agile organisaties, terwijl wij grotere, conservatievere partijen bedienen met ons on-premise aanbod.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hosting, Cloud
Cloud