Software AG ondersteunt Salesforce1 Lightning Connect
19-11-2014 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Software AG ondersteunt Salesforce1 Lightning Connect

Software AG, ontwikkelaar van het BPM- en integratieplatform webMethods, biedt per direct ondersteuning voor Salesforce1 Lightning Connect. Dit is een nieuwe tool voor het real-time integreren van gegevens die zijn opgeslagen in legacysystemen. Lightning Connect maakt het mogelijk data uit willekeurige gegevensbronnen te benaderen en te gebruiken in combinatie met het applicatieontwikkelplatform Salesforce1. Software AG stelt hiervoor een library van adapters beschikbaar.

Data-integratie is voor veel organisaties een uitdaging. Met webMethods Lightning Connect kunnen bedrijven alle bedrijfskritische backoffice-systemen van derden integreren met Salesforce. Hiermee krijgen ze toegang tot al hun data vanuit het Salesforce-platform, ongeacht de onderliggende applicatie, van mainframes en traditionele ERP-systemen zoals SAP, Oracle en Microsoft, tot en met cloud. Lightning Connect geeft organisaties snel inzicht in actuele data zonder het schrijven van code.

Frank Schiewer, SVP Global Partner Management bij Software AG: “We zijn zeer verheugd over de samenwerking met Salesforce die heeft geleid tot webMethods Lightning Connect. Ons webMethods-platform vormt de integratie-backbone voor meer dan 4.000 bedrijven wereldwijd. We hebben deze enorme ervaring naar de cloud gebracht en via de samenwerking met Salesforce liggen nu flexibele integratie-oplossingen voor elke organisatie binnen handbereik. Zeker nu de digitale transformatie in het bedrijfsleven volop aan de gang is, is de integratie van processen, data en systemen actueler dan ooit. Integratie is de drijvende kracht achter innovatieve, adaptieve applicaties.”

Terug naar nieuws overzicht