FUJITSU introduceert nieuwe PalmSecure ID Match authenticatie technologie
19-11-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

FUJITSU introduceert nieuwe PalmSecure ID Match authenticatie technologie

FUJITSU introduceert de nieuwe PalmSecure ID Match authenticatie technologie. Deze beveiligde ID oplossing is ideaal voor diverse branches, zoals overheden, financiële instellingen en de retail. Dit meldt het bedrijf tijdens het Fujitsu Forum 2014.

De FUJITSU PalmSecure ID Match authenticatie oplossing combineert multi-factor authenticatie met pas & pin en een scan van de handpalm van de eindgebruiker. Zo kunnen organisaties hun data sterk beveiligen en alleen toegang geven aan medewerkers die bij die data mogen komen.

Met een meegeleverde software development kit (sdk) kunnen organisaties zelf applicaties in de PalmSecure ID Match authenticatie technologie inbouwen. Fujitsu levert zelf in 2015 de ID Match applicatie PalmSecure truedentity. Dit is een client/server-licentie-gebaseerde security software dat in de PalmSecure oplossingen wordt gebruikt voor maximale beveiliging op het gebied van authenticatie, identity management en het versturen van data.

Het FUJITSU PalmSecure ID Match device en het SDK komen in februari 2015 beschikbaar. De FUJITSU PalmSecure truedentity komt ergens begin 2015 uit.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security