Witold Kepinski - 20 november 2014

Multrix en Solipsis Managed Services gaan voor nauwe samenwerking

Solipsis Managed Services en Cloud Service Provider Multrix gaan vanaf heden vaker gezamenlijk de markt bewerken rondom hosted services en outsourcing van ICT-beheer. Met de intensivering van het partnership ontstaat een synergie waarbij Multrix focust op het leveren van hosted services via de cloud en Solipsis Managed Services de klant volledig ontzorgt qua regie en beheer van zijn ICT-omgeving. Dit melden Marien van Bezooijen, directeur Solipsis Managed Service, en Martin van Bergonje, CEO van Multrix.

Het Hosted Desktop-concept van Multrix biedt klanten de ideale combinatie van hosting en cloud-concepten. Continuïteit en kwaliteit van de IT-outsourcing is door Multrix ingevuld via het multi-datacenterconcept en het gebruik van de SCID-regeling van de Dutch Hosting Provider Association waarvan Multrix lid is.

Solipsis Managed Services neemt het risico en de zorg van de ICT-omgeving van klanten over. Dit betekent totale ontzorging, grotere continuïteit en betere aansluiting van de ICT-systemen op de wensen en eisen van de bedrijfsvoering. Solipsis Managed Services creëert een betrouwbare en stevige ICT-omgeving die met de organisatie meebeweegt.

Het eerste bewijs van het succesvolle, gezamenlijke optreden van Solipsis Managed Services en Multrix is geleverd bij SanoRice, één van de grootste private label producenten van rijst- en maïswafels ter wereld. SanoRice is met drie verschillende vestigingen in Veenendaal, Zottegem (BE) en Vercelli (IT) geografisch gefragmenteerd. Dit waren voorheen allemaal ICT-eilandjes met eigen locale ICT-leveranciers. Om een einde te maken aan de ICT-eilandstructuur besloot SanoRice gecentraliseerd vanuit de cloud te gaan werken. Na een uitgebreid selectietraject heeft SanoRice gekozen voor strategische partners waarbij de core business bepalend is.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!