NEC business partners bekroont voor excellente prestaties

20-11-2014 | door: Witold Kepinski

NEC business partners bekroont voor excellente prestaties

Tijdens een evenement in het Louwman Museum te Den Haag, heeft NEC haar best presterende zakelijke partners op het gebied van Communicatie oplossingen in de Benelux bekroond voor hun uitstekende prestaties over het afgelopen jaar.

Tonko Wedda, managing director Benelux & Nordics bij NEC Enterprise Solutions feliciteerde de verkozen business partners met hun significante resultaten die bijdroegen aan het groeiend marktaandeel van NEC in Nederland. "Onze marktpositie in de Benelux is over de afgelopen jaren dankzij onze partners aanzienlijk versterkt, waarbij onze communicatie servers, UC & Mobility oplossingen meer dan ooit in de belangstelling staan. De awards die wij toekennen zijn erkenning van wederzijdse commitment en zakelijk succes”, aldus Wedda.

Awards werden door Walter Killens, sales manager Benelux & Nordics bij NEC Enterprise Solutions, samen met Tonko Wedda uitgereikt als erkenning op de volgende gebieden:

Advitronics – Best SV8100 Partner

Advitronics verkocht het grootste aantal SV8100 systemen in Nederland sinds lancering van het platform in 2008. Advitronics werd ook door NEC gelauwerd om de succesvolle aanpak naar specifieke klantengroepen.

 

JoJo Systems – Best Performing Partner 1989-2014

Deze “Life Time Achievement Award” werd uitgereikt voor Jojo Systems’ trouw aan de NEC oplossingen over de afgelopen 25 jaar, waarbij JoJo tevens elk jaar groeiende sales met NEC oplossingen heeft laten zien.

 

Plato – Best Mobility Partner

Plato heeft het grootste aantal mobility oplossingen verkocht van NEC in de MKB markt en heeft tevens eigen interfaces ontwikkeld die naadloos samenwerken met de NEC IP DECT oplossing.

 

Kolk & Dijk – Best Solution Partner

Deze reseller heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van uitgebreide call en contactcenters, waarbij NEC’s Unified Communications oplossingen centraal staan.

 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware