Witold Kepinski - 20 november 2014

Acronis Access 7 beveiligt bedrijfsdata overal en op ieder device

Acronis, speler op het gebied van een nieuwe generatie data bescherming software, kondigt Acronis Access 7 aan, een beveiligingsoplossing om bedrijfsdata overal en op ieder device veilig te kunnen gebruiken, te synchroniseren en te beheren.

Het product komt in een versie voor het MKB en in een Advanced versie voor grote ondernemingen. Acronis Access 7 is ontwikkelt om aan het toenemend gebruik van mobiele devices in de bedrijfsomgeving (BYOD) tegemoet te komen hetgeen specifieke eisen stelt aan de onderneming. Acronis Access 7 en Acronis Access Advanced 7 zorgen dat bedrijfsdata makkelijk en veilig kan worden beheerd op iedere plaats en op ieder apparaat – smartphone, tablet, laptop, PC of Mac.

Specifiek voor het midden- en kleinbedrijf is Acronis Access 7 ontwikkelt, een makkelijke oplossing ten behoeve van het mobiele bestandsbeheer, de synchronisatie en het delen van bestanden.  Voor grote ondernemingen is Acronis Access Advanced 7 ontwikkelt. Deze oplossing biedt een gemakkelijk beheeromgeving en synchronisatie en deel functionaliteit voor de gebruikers in grote ondernemingen. 

Om op een veilige manier zakelijk kritische gegevens te delen met medewerkers, klanten en partners, is het van cruciaal belang dat bedrijven ongeacht hun grootte niet hoeven te vertrouwen op gedoe met e-mailbijlagen, USB-sticks, verzending van materialen en cd's om toegang te krijgen tot corporate informatie" zei Serguei Beloussov (foto), CEO van Acronis." Acronis Access 7 is een uitgebalanceerde oplossing om de behoeften van werknemers en de eisen van de IT afdeling, door beheer, toegang en synchronisatie, makkelijk te maken en ondertussen de beveiliging, controle en naleving te verzekeren."

Beschikbaarheid en prijzen

De kosten bestaan uit een eenmalige aanschafprijs gevolgd door jaarlijkse onderhoudskosten. Acronis Access 7 kan naadloos worden ge-upgrade naar Acronis Access Advanced. Meer informatie over verkrijgbaarheid en prijzen is te vinden op http://www.acronis.com/en-gb/mobility/access/.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!