Fujitsu introduceert PRIMEFLEX Integrated Systems

20-11-2014 | door: Witold Kepinski

Fujitsu introduceert PRIMEFLEX Integrated Systems

Fujitsu introduceert zijn nieuwe PRIMEFLEX Integrated Systems. Deze pre-geïntegreerde referentie architectuur bestaat uit twintig verschillende PRIMEFLEX workload-specifieke oplossingen, zoals de PRIMEFLEX for Hadoop voor het opslaan en analyseren van big data. Dit maakte het bedrijf bekend tijdens het Fujitsu Forum 2014 in München.

Fujitsu PRIMEFLEX is een voor-geconfigureerde en gevalideerde geïntegreerd systeem die een complete datacentertechnologie stack biedt die bestaat uit server, storage, connectiviteit en (beheer) software. PRIMEFLEX systemen zijn allemaal van te voren getest en kunnen worden ingezet voor diverse workloads die werknemers van organisaties ondersteunen in hun productiviteit.

Hadoop

Fujitsu PRIMEFLEX systemen bestaan uit oplossingen van onder andere Microsoft, VMware en SAP. Typische workload oplossingen zijn PRIMEFLEX for SAP HANA, PRIMEFLEX for VMware EVO: RAIL en Fujitsu PRIMEFLEX for Hadoop voor het analyseren van big data.

Fujitsu PRIMEFLEX systemen ondersteunen ook (applicatie) services in de Fujitsu Cloud. Partners kunnen Fujitsu PRIMEFLEX inzetten voor hosting, managed data centers en cloud-gebaseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS).

SolutionContract 

Fujitsu PRIMEFLEX systemen kunnen worden beheerd met de Fujitsu Lifecycle Management die zorgt voor automatische systeem updates. Een Fujitsu SolutionContract lost snel problemen op in het geval van een downtime.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Hardware