Fujitsu PRIMERGY BX, CX en DX servers krijgen DataCore Ready Certification
23-11-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Fujitsu PRIMERGY BX, CX en DX servers krijgen DataCore Ready Certification

De Fujitsu PRIMERGY BX, CX en DX servers servers krijgen de DataCore Ready Certification. DataCore storage virtualisatie software maakt van Fujitsu PRIMERGY Servers een software-defined storage oplossing die opgeslagen data kan virtualiseren en beschermen. Dit melden de leveranciers tijdens het Fujitsu forum 2014.

Fujitsu PRIMERGY-servers en DataCore's Virtual SAN-software richten zich op het middensegment van de markt, met name voor Microsoft virtualisatie projecten en gemengde Hyper-V en VMware-omgevingen waarop bedrijfskritische applicaties werken zoals Microsoft Dynamics ERP, SQL-databases, SharePoint, Exchange, SAP, Oracle en vdi.

DataCore's SANsymphony-V en geconvergeerde Virtual SAN-software stellen Fujitsu PRIMERGY servers in staat om te functioneren als software-defined storage servers die in staat zijn om storage omgevingen te virtualiseren.

De DataCore software en servers van Fujitsu kunnen worden samengevoegd en geïntegreerd met de bestaande opslag van verschillende leveranciers, waaronder EMC, Hitachi, HP, IBM en NetApp.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Hardware