SLTN Inter Access wint deel openbare aanbesteding Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard
24-11-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SLTN Inter Access wint deel openbare aanbesteding Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard

Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard (HHSK) heeft twee percelen ICT openbaar aanbesteed. Het ene perceel betreft werkplekken, supplies en mobiele devices en het tweede persceel betreft datacenter infrastructuur zoals: servers, storage en actieve netwerkcomponenten.

HHSK beschikt over ca. 350 werkplekken die gesitueerd zijn op het hoofdkantoor in Rotterdam en diverse kleinere locaties in het verzorgingsgebied. De komende jaren zal er met name aandacht zijn voor de verandering in het kantoorconcept, oftewel het nieuwe werken.

De openbare aanbesteding, waarop vele partijen hebben ingeschreven, is op prijs en kwaliteit beoordeeld en is gegund aan drie partijen waaronder SLTN Inter Access. Door het winnen van deze openbare aanbesteding wordt SLTN Inter Access gedurende de driejarige looptijd van deze overeenkomst leverancier voor HHSK.

SLTN Inter Access is blij met het winnen van de openbare aanbesteding van HHSK. “SLTN Inter Access bewijst met het winnen van deze aanbesteding wederom een uitstekende partner te zijn voor zowel werkplekvernieuwing als datacenter infrastructuren ” aldus Eugene Tuijnman (foto), CEO van SLTN Inter Access.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware