ION-IP en CA Technologies werken nauwer samen rond API Management & Security Suite
23-11-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

ION-IP en CA Technologies werken nauwer samen rond API Management & Security Suite

ION-IP, specialist in het optimaliseren en beveiligen van digitale communicatie- en transactieprocessen, en CA Technologies hebben besloten het bestaande partnership in Nederland rondom het CA API Management & Security Suite van CA Technologies verder te intensiveren.

ION-IP is door de overname van Layer7 door CA Technologies in juni 2013 Advanced Partner binnen het Global Partner Program van CA Technologies geworden.

De CA studie ‘How to survive and thrive in the application economy’ laat zien dat bijna 90 procent van de bedrijven in de aankomende 5 jaar een API-implementatie op de agenda heeft staan. API's bieden een gestandaardiseerde manier om informatie te ontsluiten op het web, mobiele apparaten, Service Oriented Architectures (SOAs) en de cloud. Echter, om API-informatie te delen op een veilige, betrouwbare en kosteneffectieve manier, krijgen bedrijven te maken met vraagstukken zoals kritische beveiliging en performance management, aldus Michael Bachman, commercieel directeur ION-IP. “Applicaties hebben de manier waarop bedrijven zaken doen veranderd en geven bedrijven nieuwe mogelijkheden om business te genereren. De toename van het aantal applicaties dwingt bedrijven om waardevolle data uit te wisselen via API’s (Application Programming Interfaces). Wij zien dat de belangstelling voor de CA API Management-oplossingen en beveiligingsproducten gelijke trend houdt met de groeiende adoptie van cloud in enterprise omgevingen. De CA API Management & Security Suite is een superieure oplossing voor API management."

"De nieuwe Application Economy eist dat bedrijven zich open stellen voor interne en externe ontwikkelaars zodat ze complementaire oplossingen kunnen ontwikkelen om hun business verder te laten groeien. Dit vereist echter sterke beveiliging rond de toegang tot API's en een omgeving die het gebruik van API’s mogelijk maakt", zegt Kees van Bekkum (foto), Country Manager CA Technologies Nederland. "We zijn blij om te kunnen rekenen op ION-IP met hun diepgaande kennis en expertise in API-technologie. In combinatie met onze CA API Management & Security Suite realiseert ION-IP sterke API-oplossingen voor mobiel, web- en cloud-platformen op de Nederlandse markt”.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Software