Witold Kepinski - 25 november 2014

F-Secure introduceert nieuw Global Partner Program

F-Secure komt met het nieuwe Global Partner Program om nog beter aan deze vraag tegemoet te komen via een continu uitbreidend netwerk van IT-service providers. Het programma maakt het voor resellers makkelijk zakelijke beveiliging in de cloud aan te bieden met aantrekkelijke marges, zo belooft Pekka Usva, Vice President of Corporate Security bij F-Secure. “Er is geen beter moment dan nu om beveiliging in de cloud te verkopen, met goede groeivooruitzichten voor managed services.”

Met het partnerprogramma van F-Secure wordt er gestreefd naar het uitbouwen van het wereldwijde F-Secure netwerk van meer dan 3.500 zakelijke partners, om zo aan de veranderende beveiligings- en privacybehoeften te voldoen. Het nieuwe programma helpt IT-partners waardoor zij makkelijker F-Secure’s oplossingen met aangename marges kunnen verkopen. Ook stimuleert het nieuwe programma partners bij het uitbreiden van hun marktaanbod waardoor zij een betrouwbare service provider voor organisaties worden en altijd goede ondersteunende diensten kunnen bieden, aldus Usva.

Protection Service for Business 

Met Protection Service for Business (PSB), F-Secure’s flagship zakelijke beveiligingsproduct dat verschillende features zoals veilige opslag en bescherming van verbindingen biedt, halen partners de meest geavanceerde beveiligingsoplossing in huis. Partners beschikken hiermee over het volledige aanbod van F-Secure’s real-time cloudbeveiligingsoplossingen. Zowel voor op kantoor als voor onderweg. Bedrijven hebben vertrouwen dat hun beveiligingsproblemen door experts worden afgehandeld met de meest geavanceerde cloudoplossingen in de markt. Het partnerprogramma in combinatie met PSB voorziet in deze behoefte door het haar partners makkelijk te maken om deze expertise te kunnen leveren.

Het partnerprogramma kent drie verschillende gradaties. Het eerste niveau is open voor alle partners, met een startup-pakket inclusief zakelijke tools en training. Gold Partners ontvangen belangrijke zakelijke ondersteuning en marketingtools, maar ook betere voordelen en voorwaarden om hun organisatie naar een hoger niveau te brengen. Platinum-partners krijgen de beste benefits en ondersteuning.

“Ons zakelijk aanbod en het partnerprogramma gaan allemaal over de volgende stap in de toekomst”, zegt Usva. “In plaats van traditionele beveiliging zijn wij proactief, waarbij ons wereldwijde partnernetwerk een voorname rol speelt. We vechten voor beveiliging, privacy van bedrijfsdata, veilige data-opslag én het recht om in vrijheid samen te werken.”

Voor meer informatie over F-Secure’s Global Partner Program: www.f-secure.com/PartnerUp.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!