Witold Kepinski - 27 november 2014

D-Link introduceert Mobile WiFi Hotspot 150 Mbps (DWR-932)

D-Link introduceert de Mobile WiFi Hotspot 150 Mbps (DWR-932), een draagbare router die gebruikers internet met de snelheid van een vaste aansluiting biedt op alle locaties waar een 4G-signaal kan worden ontvangen.

Het apparaatje stelt gebruikers in staat om data en SMS-berichten te versturen en media te streamen via een beveiligd draadloos netwerk. Het is volgens D-Link ideaal voor mensen die meerdere apparaten op zak hebben en het biedt een perfecte backup-oplossing bij problemen met het vaste internet van een woning of kleine onderneming.

De hotspot biedt downloadsnelheden tot 150 Mbps en uploadsnelheden tot 50 Mbps, en kan daarmee concurreren met de snelste vaste internetaansluitingen. Dankzij ondersteuning voor Wireless-N kunnen de meeste WiFi-compatibele apparaten eenvoudig met de router worden verbonden.

Het apparaatje is voorzien van een lithium-ionaccu van 2020 mAh die tot vier gebruiksuren biedt na elke oplaadbeurt. Het opladen vindt plaats via een micro-USB-poort, die ook te vinden is op het merendeel van de smartphones. Hierdoor hebben de meeste gebruikers slechts één lader nodig.

Robuuste beveiligingsopties helpen voorkomen dat ongewenste apparaten verbinding maken met de router, en een ingebouwde firewall houdt indringers vanaf het internet tegen. Dankzij Wi-Fi Protected Setup (WPS) kunnen apparaten veilig worden aangesloten met slechts één druk op de knop.

De Mobile WiFi Hotspot 150 Mbps (DWR-932) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €199,95.- incl. BTW.

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!