Canopy ontvangt Cisco Cloud Master Service Provider (CMSP) certificatie
03-12-2014 | door: Wouter Hoeffnagel

Canopy ontvangt Cisco Cloud Master Service Provider (CMSP) certificatie

Canopy, de Atos-cloud die gebruikmaakt van EMC- en VMware-technologie, heeft het Cisco Master Service Provider-certificaat ontvangen voor haar cloud en managed services. Het Cisco Cloud and Managed Services Advanced certificaat maakt deel uit van het Cisco Cloud and Managed Services Programma.

Deze certificering erkent de capaciteiten van Canopy om cloud en managed services te verkopen en te leveren als ondersteuning bij het versnellen van zowel de 'time to market' als de 'time to revenue'. Daarnaast beloont het certificaat partners voor hun expertise en investeringen in het creëren, verkopen en leveren van cloud en managed services, in de vorm van financial incentives en go-to-market-voordelen in alle landen waar zij wettelijk vertegenwoordigd zijn.

Cisco Cloud and Managed Services Programma
Het Cisco Cloud and Managed Services Advanced certificaat maakt deel uit van het Cisco Cloud and Managed Services Programma. Het programma helpt partners als Canopy bij het vermarkten en verkopen van cloud en managed services door middel van tools en services om de business te versnellen, sales trainingen en de Cisco Cloud Marketplace, om in te spelen op de uiteenlopende wensen van klanten.

Als een gecertificeerde partner van Cisco Cloud and Managed Services Advanced, gaat Canopy minimaal één Cisco Powered service leveren op basis van de IT Infrastructure Library (ITIL) framework. Daarnaast gaat Canopy de basis leveren voor beheermogelijkheden die de technologieën van Cisco ondersteunen. Canopy heeft naast het Cisco Cloud and Managed Services Advanced certificaat ook Cisco Powered services designations in Cisco Powered Cloud (IaaS) behaald.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud