Witold Kepinski - 03 december 2014

HP OneView IT-infrastructuurbeheer krijgt voorspellende analyticsmogelijkheden

Om de flexibiliteit van het bedrijf te vergroten versimpelt HP zijn OneView IT-infrastructuurbeheer met voorspellende analyticsmogelijkheden.

De nieuwste versie van HP OneView heeft ingebouwde HP Operations Analytics en stelt klanten in staat om problemen te voorspellen en te voorkomen voordat ze ontstaan. Door het gebruik van HP Operations Analytics kunnen klanten snellere probleemoplossing verwachten, teruggebracht van 3 dagen naar 30 minuten. Dit levert dramatische besparingen op, het zorgt voor hogere serviceniveaus en flexibiliteit van het bedrijf waardoor er op de vraag van de klant geanticipeerd kan worden.

HP Converged Systens 700 integreert geconvergeerd management met HP OneView om alledaagse taken radicaal te versimpelen, het vermindert OPEX en verbetert operationele flexibiliteit, aldus HP. Dit systeem stelt klanten in staat om nieuwe services sneller te laten werken. HP ConvergedSystem 700 aangedreven door HP OneView en HP Helion CloudSystem CS 200-HC brengt HP's best- of-breed compute, storage en networking componenten samen en gebruikt HP OneView en Hyper-Convergentie om software-defined-infrastructuur te realiseren, aldus de leverancier.

HP ConvergedSystem 700 met HP OneView is wereldwijd beschikbaar vanaf maart 2015. HP ConvergedSystem 200-HC is beschikbaar vanaf januari 2015.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!