Witold Kepinski - 05 december 2014

HP breidt zijn ConvergedSystems aanbod uit

HP breidt zijn ConvergedSystem aanbod uit. Het betreft een nieuw software-defined converged infrastructure portfolio bestaande uit HP OneView, HP Helion CloudSystem CS200-Hyper-Converged StoreVirtual en HP ConvergedSystem 700. Dit portfolio brengt infrastructuur, hyper-convergence en software-definition samen om de meest belangrijke workloads te organiseren in laaS, cloud, mobility en big data aldus HP.

HP OneView helpt bij het stroomlijnen van IT operations en het verhogen van de automatisering zodat klanten de IT-efficiëntie van het personeel kunnen vergroten. HP OneView's infrastructuurbeheer en automatisering in compute, opslag- en fabric reduceert complexiteit van het beheer door in slechts vijf klikken infrastructuur services te leveren, aldus HP.

Om de flexibiliteit van het bedrijf te vergroten versimpelt HP OneView IT-infrastructuurbeheer met voorspellende analyticsmogelijkheden. De nieuwste versie van HP OneView heeft ingebouwde HP Operations Analytics en stelt klanten in staat om problemen te voorspellen en te voorkomen voordat ze ontstaan. Door het gebruik van HP Operations Analytics kunnen klanten snellere probleemoplossing verwachten, teruggebracht van 3 dagen naar 30 minuten. Dit levert dramatische besparingen op, het zorgt voor hogere serviceniveaus en flexibiliteit van het bedrijf waardoor er op de vraag van de klant geanticipeerd kan worden.

Helion

New Style of IT begint met geconvergeerde infrastructuur ontworpen voor klanten hun belangrijkste workloads in IaaS, Cloud, Mobiliteit en Big Data. HP ConvergedSystem 700 aangedreven door HP OneView en HP Helion CloudSystem CS 200-HC brengt HP's best- of-breed compute, storage en networking componenten samen en gebruikt HP OneView en Hyper-Convergentie om software-defined-infrastructuur te realiseren.

HP Converged Systens 700 integreert geconvergeerd management met HP OneView om alledaagse taken radicaal te versimpelen, het vermindert OPEX en verbetert operationele flexibiliteit. Dit systeem stelt klanten in staat om nieuwe services tot 40X sneller te laten werken, zo beweert HP

De laatste hyper-geconvergeerde toevoeging aan HP’s geconvergeerde systeem portfolio, HP Helion CloudSystem CS200-Hyper-Converged StoreVirtual, zorgt er voor dat klanten een gemakkelijk open pad kunnen bewandelen dat leidt tot hybride cloud delivery. Bedrijven en service providers kunnen met deze oplossing voor traditionele en op de cloudgebaseerde cloudworkloads bouwen en managen, aldus HP.

Beschikbaarheid

HP ConvergedSystem 700 met HP OneView is wereldwijd beschikbaar vanaf maart 2015. HP ConvergedSystem 200-HC is beschikbaar vanaf januari 2015.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!