Witold Kepinski - 04 december 2014

BT opent voor CIO vier ‘customer innovation showcases’ in Amsterdam, Brussel, Madrid en Milaan

BT opent vier ‘customer innovation showcases’, verspreid over Amsterdam, Brussel, Madrid en Milaan. Deze showcases vormen samen de Europese kern van een wereldwijd netwerk van demo-faciliteiten waar bedrijven de laatste ontwikkelingen op het gebied van netwerkgebaseerde IT-diensten kunnen uittesten. De nieuwe showcases zijn ontworpen om CIO’s en hun teams te helpen creatiever met technologie om te gaan, aldus BT.

Customer Innovation Showcases zijn volgens BT interactief en tonen de nieuwste oplossingen die in BT’s R&D centra zijn ontwikkeld. De oplossingen helpen de efficiëntie van grote organisaties te verbeteren, applicaties te leveren die cruciaal zijn voor hun succes en de beveiliging van hun systemen te waarborgen. De showcase stelt bezoekers in staat BT’s oplossingen met behulp van gepersonaliseerde live demonstraties daadwerkelijk te zien en ervaren.

BT Connect

BT’s Europese Customer Innovation Showcases bieden live demonstraties van BT Connect (netwerkdiensten), BT One (unified communications- en collaboration-diensten), BT Contact (CRM-diensten), BT Assure (beveiligingsdiensten) en BT Compute (datacenter- en clouddiensten). De showcases bieden ook een aantal demo’s die focussen op hoe BYOD (Bring Your Own Device) effectief ingezet kan worden, of hoe échte samenwerking binnen de supply chain kan zorgen voor betere besluitvorming en een snellere reactie op veranderende omgevingen aldus BT.

De nieuwe faciliteiten bieden ook toegang tot BT’s wereldwijde groep van experts via high definition videoverbindingen naar BT’s R&D laboratoria in Adastral Park (UK) en het netwerk van showcases in Peking, Hongkong, Jakarta, Johannesburg, Kuala Lumpur, Londen, New York, New Delhi, Dubai, Shanghai, Singapore, Sydney en Tokio.

Corrado Sciolla, president Europa en Global Telecom Markets, BT Global Services, licht toe: “Met deze vier nieuwe demo-faciliteiten breiden we ons netwerk van customer innovation showcases uit en versterken we BT’s positie als dé aanbieder van netwerkgebaseerde IT-diensten voor grote, internationale bedrijven. De showcases geven CIO’s de mogelijkheid om de nieuwste technologische innovaties - ontwikkeld in BT’s laboratoria over de hele wereld - te ontdekken. CIO’s kunnen zo inzichten opdoen waarmee ze hun teams en stakeholders kunnen inspireren, wat uiteindelijk leidt tot uitstekende bedrijfsresultaten. We zijn erg trots deze showcases in Amsterdam, Brussel, Madrid en Milaan tegelijkertijd te openen, en om CIO’s te helpen met - zoals wij dat noemen - ‘de kunst van het verbinden’.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!