Witold Kepinski - 08 december 2014

Gemeente Zaanstad gunt Buyitdirect aanbesteding levering ICT hardware

Buyitdirect, online ICT-shop voor de zakelijke markt, In november 2014 is de ondertekende raamovereenkomst tussen gemeente Zaanstad en Buyitdirect voor de levering van ICT-hardware van start gegaan. Deze overeenkomst is tot stand gekomen nadat gemeente Zaanstad een openbare Europese aanbesteding aan Buyitdirect heeft gegund, op basis van ‘gunningscriteria economisch meest voordelige inschrijving (EMVI)’.

De gemeente Zaanstad heeft het voornemen om in de komende 4 jaar ICT Hardware aan te schaffen en/of te vervangen, bestaande uit: werkplekken, smartphones, tablets, multifunctionals en touchscreens.

Naast het leveren van de diverse hardware door Buyitdirect, is het voor gemeente Zaanstad ook van belang dat Buyitdirect invulling geeft aan Social Return. Beide partijen zullen op basis van opgedane ervaringen overeenkomen welke bijdrage Buyitdirect het beste kan leveren voor wat betreft het behalen van een concreet maatschappelijk rendement.

Daarnaast zal Buyitdirect o.a. gedegen deskundig advies aan de gemeente Zaanstad geven omtrent het gebruiken en aanschaf van ICT Hardware.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!