Redactie - 10 januari 2015

ICTWaarborg Awards 2015

Wordt uw computer(web)winkel, servicebedrijf of zakelijke dienstverlener van het jaar 2015? Dat zou kunnen, maar als u deze felbegeerde titel wil winnen, moet u daar wel wat voor doen. Op 5 maart worden wederom de ICTWaarborg Awards uitgereikt voor de beste ICT-bedrijven van Nederland en daar kunt u bij zijn. 

Roep al uw klanten op om u te beoordelen via de website ICTWaarborgawards.nl. Dit kan bijvoorbeeld via uw website, nieuwsbrief, of social media. De winnaar wordt bepaald door het aantal positieve beoordelingen en het aantal sterren waarmee de bedrijven worden gewaardeerd op de volgende websites: Computerwinkels.nl, Zoekcomputerhulp.nl, Automatiseerder.nl. en Internetdienstverleners.nl. 

Zowel het aantal beoordelingen als het aantal sterren maakt 50% van de totaalbeoordeling uit. Zo tellen zowel kwantiteit (meeste stemmen) als kwaliteit (best beoordeelde bedrijven) mee. 


ICTWaarborg Awards 
Brancheorganisatie ICTWaarborg reikt in 2015 voor de elfde keer de ICTWaarborg Awards uit. Wederom zal het publiek massaal stemmen tijdens de verkiezing van de beste ICT-bedrijven. Meer dan een miljoen mensen zien de uitingen van de ICTWaarborg Awards, tienduizenden klanten zullen bovendien hun stem uit brengen. Aan de hand van stemmen en beoordelingen van klanten worden de Awards toegekend. De stemperiode loopt van 1 januari 2015 tot en met 18 februari 2015.

Meer informatie: www.ictwaarborg.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!