Witold Kepinski - 09 december 2014

ISP Services van Avira overgenomen door Provider.nl

White label hostingleverancier Provider.nl heeft ISP Services van Avira overgenomen. De focus van Avira is de afgelopen jaren op de ontwikkeling van antivirus en anti-spam software gelegd. Daarom is ervoor gekozen de hostingactiviteiten over te dragen aan een andere partij. Provider.nl is door haar hosting- en cloudexpertise de aangewezen partij om deze activiteiten over te nemen, aldus Avira.

ISP Services is in vele sectoren actief en is met name bekend als leverancier voor verschillende hosting en service providers. Flip Keijzer, directeur bij Provider.nl: “Deze overname past bij de groeiambitie van onze hosting- en clouddiensten. We bouwen ons marktaandeel uit bij klanten in het MKB, bij Service Providers en webdevelopment bureau's. Provider.nl focust zich volledig op white label diensten op het gebied van hosting en cloud. We kunnen de klanten van ISP Services nu van een attractiever dienstenpakket voorzien."

De overname van ISP Services door Provider.nl zorgt voor meer mogelijkheden voor klanten,  zo beweert Tobias Riegg, General Manager van Avira. “Het geeft het onze bestaande klanten betere toegang tot een range van nieuwe diensten, zoals eenvoudiger portfoliobeheer, hostingoplossingen en managed services. Door onze portfolio’s samen te voegen, zullen er mogelijkheden voor onze klanten ontstaan om meer uit hun bestaande dienstverlening te halen."

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!