Witold Kepinski - 10 december 2014

Hogeschool Leiden gunt Infotheek levering nieuwe hardware

Infotheek heeft met Hogeschool Leiden een overeenkomst getekend voor het leveren van nieuwe computer hardware, zo meldt Joost Kokke (foto), Sales Director bij Infotheek.

De samenwerking betreft een aankoop van nieuwe desktops, laptops, tablets en servers. Het samenwerkingsverband is 1 december van start gegaan, met een maximale looptijd van vijf jaar en kent een verwachte initiële waarde tussen de 1,2 en 1,5 miljoen euro.

Het gaat om een Europese aanbesteding, waarbij Hogeschool Leiden op basis van vijf voorstellen heeft gekozen om in zee te gaan met Infotheek. Bij deze beslissing werd er gekeken naar verschillende wensen van de Hogeschool. Infotheek kwam als beste uit de bus met hoge scores op de punten ‘oplossingen tegen vandalisme’, ‘bestelsysteem’ en ‘service en extra dienstverlening’.

Hogeschool Leiden is een regionaal georiënteerde kennisinstelling met circa 900 medewerkers en ruim 9.000 studenten. De Hogeschool spreekt van een succesvolle Europese aanbesteding en denkt in Infotheek een samenwerkingspartner te hebben gevonden die hen de komende jaren op prettige wijze hun hardware zal leveren. Hiernaast zegt Hogeschool Leiden graag gebruik te gaan maken van de expertise van Infotheek bij het verder uitbreiden van de IT-dienstverlening binnen de Hogeschool.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!