Witold Kepinski - 10 december 2014

Markwin Plomp Partner Manager Netherlands Veeam Software

Veeam Software, aanbieder van oplossingen die ‘Availability for the Modern Data Center, heeft Markwin Plomp (47 jaar) aangesteld als Partner Manager Netherlands. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met resellers en het laten groeien van de omzet binnen de top resellers in Nederland.

Markwin is al meer dan twintig jaar werkzaam in de IT-sector en heeft een ruime werkervaring opgebouwd in het distributie- en resellerkanaal. Voor hij bij Veeam in dienst trad, was hij werkzaam als Partner & Distribution Manager Benelux bij NETGEAR. Daarvoor was hij ruim vijf jaar werkzaam als Partner Manager bij Symantec.

Lodewijk van Klaveren, Manager Channels Benelux, over de aanstelling van Plomp: “Veeam maakt uitsluitend gebruik van indirecte distributiekanalen en telt momenteel bijna duizend resellers in Nederland. We verwelkomen Markwin Plomp dan ook graag in ons channel team om de relatie met bestaande partners verder te versterken en ons partnerbestand uit te breiden.”

WK

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!