Canopy sluit zich aan bij Foundry Foundation
12-12-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Canopy sluit zich aan bij Foundry Foundation

Canopy - de Atos-cloud die gebruikmaakt van EMC- en VMware-technologie - sluit zich aan bij de kort geleden opgerichte Cloud Foundry Foundation. Dit doet zij met het doel bedrijven te ondersteunen bij het verkorten van doorlooptijden van nieuwe generatie sociale, mobiele en big data-toepassingen die via de cloud worden geleverd.

Organisaties kunnen tijdens een gratis proefperiode kennismaken met de Managed Cloud-service Canopy Cloud Fabric. Op deze manier kunnen zij de kracht van Cloud Foundry ervaren zonder dat het nodig is zelf te zorgen voor het downloaden, installeren, de configuratie en het onderhoud.

Met haar aansluiting kan Canopy Cloud Foundry helpen om zich te vestigen als de wereldwijde standaard op het gebied van de open source-technologie Platform-as-a-Service (PaaS). Als aanbieder van cloud services aan ondernemingen heeft Canopy een ervaring met en expertise in het naleven van de strikte richtlijnen op het gebied van beveiliging, privacy en compliance van grote ondernemingen.

Canopy Cloud Fabric maakt gebruik van Pivotal CF, een Cloud Foundry-product voor organisaties en levert deze oplossing als een Managed Cloud-service. Dit betekent dat ontwikkelaars in organisaties de toegevoegde waarde van PaaS volledig kunnen benutten, zonder zich te hoeven richten op het downloaden, installeren, configureren, onderhouden en ondersteunen van de PaaS-omgeving, aldus Canopy.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Cloud