Witold Kepinski - 12 december 2014

Terra Computers BV biedt met Wortmann AG excuses aan resellers

Resellers van Terra computers hoeven vanaf 1 januari 2015 niet zelf de afdracht aan Stichting de Thuiskopie regelen, zo meldt een reseller aan Dutchitchannel.nl. Wortmann AG was van plan vanaf 1 januari 2015 deze afdracht niet meer voor haar rekening nemen. Daar komt de Duitse leverancier met een kantoor van Terra Computers in Den Bosch op terug.

Wortmann was van mening dat de resellers voldoende tijd hadden om zich voor te bereiden om deze afdracht in de toekomst zelf te doen, maar dat bleek niet zo. "Helaas bleek dit een grote inschattingsfout te zijn geweest. Wij bieden oprecht onze excuses aan voor deze manier van aanname, afhandelen en communiceren."

TERRA meldt verder: "Om onze inschattingsfout te corrigeren zijn wij op dit moment in onderhandeling met De Stichting Thuiskopie om de samenwerking voor 2013 en 2014 volledig af te handelen. Voor 2015 en de verdere toekomst willen wij de samenwerking tussen De Stichting Thuiskopie en TERRA Computers BV waarborgen. Over de voortgang informeren wij u zo spoedig mogelijk. Wij doen ons uiterste best om dit voor eind 2014 af te ronden. Op dit moment verzoeken wij u vriendelijk geen aangifte te doen omdat wij dit voor u doen. Hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij doen er alles aan om onze vruchtbare samenwerking de aankomende jaren te waarborgen."

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!