Witold Kepinski - 13 december 2014

Bechtle direct start website Bechtle Mobility

Bechtle direct heeft een website gelanceerd die volledig in het teken staat van Mobility. De volledig nieuwe portal biedt een schat aan informatie omtrent veiligheid en beheer en stelt bezoekers bovendien in staat direct in contact te komen met een van Bechtle’s Mobility-specialisten.

De nieuwe website is Bechtle’s antwoord op de vraag naar informatie omtrent Mobility, ofwel de integratie, gebruik en beheer van mobiele apparaten in het bedrijfsnetwerk. “De mobiele revolutie van de laatste jaren is niet voorbijgegaan aan het bedrijfsleven,” zegt Willem Wennekes, Marketing Manager bij Bechtle direct. “Veel organisaties faciliteren hun werknemers vandaag de dag met tablets, mobiele telefoons en custom-made apps om locatie-onafhankelijk werken te stimule-ren. De voordelen zijn legio, maar we merken dat veel organisaties vragen hebben over bijvoorbeeld de invulling van een mobiele infrastructuur of het opstellen van een bedrijfspolicy. Bechtle beschikt over een inhouse team specialisten en maakt daarnaast gebruik van zorgvuldig geselecteerde servicepartners om zo organisaties met raad en daad te kunnen bijstaan van conceptualisatie tot executie. Onze focus ligt hierbij op zaken als netwerkcapaciteit, veiligheid, gebruiksgemak en kostenefficiëntie.”

Een belangrijk onderdeel van de website is het Bechtle 4-Stappenplan, een door het bedrijf zelf ontwikkeld systeem dat bezoekers wegwijs maakt op het gebied van planning, praktijkgebruik, beheer en veiligheid. Daarnaast is het voor bezoekers mogelijk om direct contact op te nemen met het Bechtle Mobility-team wanneer zij op zoek zijn naar een op maat gemaakte oplossing of offerte.
De website is te vinden op http://www.bechtle-mobility.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!