Witold Kepinski - 15 december 2014

Thierry Ouillon leidt Ctac France

Ctac heeft Thierry Ouillon (44) benoemd tot President-Directeur Générale van Ctac France. In zijn nieuwe functie is Ouillon verantwoordelijk voor de uitbreiding en ontwikkeling van de Franse markt voor Ctac en zijn SAP oplossingen.

Ouillon was voor zijn overstap naar Ctac hoofd COD/Programmamanager bij woningbouwcorporatie Servatius in Maastricht. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de integrale planning, controle en besturing van de interne-projectenportefeuille van de corporatie. Daaraan voorafgaand was hij hoofd I&A/Projectmanager ERP bij dezelfde woningbouwcorporatie. Ouillon is geboren in Frankrijk en bijna twintig jaar woonachtig in Nederland. Hij is vloeiend tweetalig.

Henny Hilgerdenaar, CEO van CTAC: “Om onze positie in Frankrijk verder te verstevigen, hebben we Ouillon aangesteld. Hiermee optimaliseren we de managementstructuur in Frankrijk en verbreden we daar ons product- en dienstenportfolio verder. Zijn voorganger, Jean Claude Gandon, zal zich volledig gaan richten op de uitbreiding van de commerciële activiteiten van Ctac France als Directeur Commercie.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!