Witold Kepinski - 15 december 2014

Ricoh levert Onderwijs Inkoop Groep (OIG) afdrukapparatuur en Visual Communication-oplossingen

Ricoh en Onderwijs Inkoop Groep (OIG) hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor afdrukapparatuur en Visual Communication-oplossingen, zoals interactieve displays en projectoren.

Met deze overeenkomst is Ricoh voorkeursleverancier voor de 1.400 primaire onderwijsinstellingen die lid zijn van OIG. Deze instellingen kunnen daardoor profiteren van scherpe inkooptarieven voor afdrukapparatuur en audio- visuele middelen van Ricoh en zich op dit vlak professionaliseren, aldus Michiel Koelewijn, eigenaar van Onderwijs Inkoop Groep en Michiel Bonte, Commercial Manager Regional Markets bij Ricoh Nederland.

Onderwijs Inkoop Groep is een inkooporganisatie die de belangen behartigt van primaire onderwijsinstellingen in Nederland. De organisatie biedt haar leden inkoopbegeleiding, inkoopscans en een inkoopcollectief aan, onder andere op het gebied van schoolmaterialen, schoonmaak en dus ook automatisering. Hierdoor kunnen zowel grote als kleine onderwijsinstellingen zich verder professionaliseren, zonder zelf tijd te hoeven investeren in inkoopprocessen. Het komende jaar wil Onderwijs Inkoop Groep groeien naar een ledenbestand van 2.500 leden.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!