Witold Kepinski - 16 december 2014

ITQ maakt van security-tak ‘The S-Unit’ aparte juridische entiteit onder leiding van Barry van Kampen

Per 1 januari 2015 zal er een organisatorische verandering plaatsvinden voor ITQ. Vanaf deze datum gaat de sUnit, de security-tak van ITQ, zelfstandig opereren vanuit een aparte juridische entiteit, onder de naam ‘The S-Unit’. Dit meldt ITQ-eigenaar Francisco Perez van der Oord aan zijn partners en klanten.

Dit is volgens Van der Oord een grote stap en een beslissing die niet zomaar tot stand is gekomen. "Enerzijds voelt het als een afscheid, anderzijds is er een overheersend gevoel van trots op wat we samen bereikt hebben. Er is veel deliberatie aan vooraf gegaan, maar uiteindelijk heeft het groeiende succes van de sUnit de doorslag gegeven. De belangrijkste overweging voor deze verzelfstandiging is het kunnen aanbrengen van focus, zowel voor ITQ als voor The S-Unit. De identiteit van beide bedrijven zal hierdoor helderder te communiceren zijn, de propositie eenduidiger en daarmee de efficiëntie en flexibiliteit groter. Bovendien zal het onderbrengen van de activiteiten in aparte organisaties de groei vanuit de respectievelijke specialismen bevorderen."

De nieuwe juridische entiteit zal onder leiding van Barry van Kampen middels een eigen management team opereren, aangevuld met een (externe) raad van adviseurs, waarvan van der Oord ook deel zal uitmaken.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!