Een moderne en schaalbare backup
16-12-2014
Deel dit artikel:

Een moderne en schaalbare backup

Leverancier van oplossingen, kennis en beveiliging Compartner Teleteknikk in Moss heeft succes als leverancier van oplossingen voor de MKB-markt. Het bedrijf levert beveiligingsoplossingen, waarbij Norman SecureBackup centraal staat.

Een moderne en schaalbare backup

Compartner Teleteknikk in Moss richt zich voornamelijk op kleine en middelgrote ondernemingen; klanten die tijd willen besteden aan hun corebusiness in plaats van IT. Het driemansbedrijf in Moss is specialist op het gebied van telefonie, netwerken, firewalls en IT-beveiliging in het algemeen en opereert als een kennispartner voor zijn klanten. Na meerdere jaren antivirus en webbeveiliging van Norman te hebben geleverd, is nu ook gekozen voor Norman SecureBackup. 

Systeemintegrator Ole Seipa heeft gemerkt dat dat een verstandige keuze is. Norman SecureBackup is een moderne backup-oplossing, met voorspelbare kosten en de technologie op de eerste plaats,
zodat backup en restore eenvoudig kunnen worden toegepast. Voor de meeste klanten is een goede schaalbaarheid belangrijk, terwijl wij het als leverancier op prijs stellen dat Norman SercureBackup gemakkelijk te installeren, beheren en onderhouden is. De ervaringen met de support en andere oplossingen van Norman zijn goed. Daarom worden al onze beveiligingsoplossingen nu bij één fabrikant ondergebracht. Het is natuurlijk ook een voordeel dat de verkoop van producten van Norman winstgevend is, onderstreept Ole Seipajærvi.

Goede ervaringen voor de Noors-Russische Kamer van Koophandel

De Noors-Russische Kamer van Koophandel is een van de klanten van Computer Teleteknikk waar Norman SecureBackup in gebruik is genomen. Algemeen directeur Jarle Forbord is ervan overtuigd dat deze cloudoplossing de gegevens van de organisatie op een goede manier beveiligt zodat het personeel geen tijd aan fysieke back-upapparaten en handmatige routines hoeft te besteden. "Wij vinden het belangrijk dat we onze tijd aan andere taken dan aan IT kunnen besteden en dat we de garantie hebben dat gegevens niet verloren gaan of bij de verkeerde personen terecht komen. Codering van gegevens en opslag binnen de EU zijn factoren die door ons werden beklemtoond en omdat wij te maken hebben met verschillende tijdszones is uptime een vereiste. Wij beschouwen Norman SecureBackup als een veilige en toekomstgerichte oplossing en hebben tot nu toe goede ervaringen met het feit dat alles via het netwerk verloopt."

http://www.norman.com/nl/business/solutions/norman_securebackup

Terug naar nieuws overzicht