Witold Kepinski - 17 december 2014

Osudio wordt partner van SAP en Adobe

E-businessspecialist Osudio is partner geworden an SAP en Adobe. De keuze van Osudio voor deze partijen is gebaseerd op de behoefte aan partners met bewezen succes op het gebied van Java-technologie.

Met de status SAP PartnerEdge binnen HANA en Netweaver, is Osudio in staat zijn klanten betere en gevarieerde e-businessoplossingen te leveren. Bovendien versterkt het bedrijf hierdoor de bestaande relatie en integratie met hybris.

Door Adobe business solution partner te worden, kan Osudio de beste digital marketing-oplossingen bieden. De keuze hiervoor is een bewijs van Osudio’s visie dat transactie en klantbeleving meer naar elkaar toe groeien, en dus ook geïntegreerd aangeboden moeten kunnen worden in zowel de B2C- als B2B-markt.

Met deze partnerships zegt Osudio in staat de beste oplossingen te leveren op het gebied van PIM, e-business en content management. In zowel de midzakelijke als grootzakelijk markt. De belangrijkste technologiepartners van Osudio zijn Adobe, SAP, hybris, Intershop, Informatica en Hippo.

Groei

Afgelopen jaar groeide de omzet van Osudio met 30%, breidde het personeelsbestand zich uit van 145 naar bijna 200 medewerkers, werden naast Amsterdam nieuwe kantoren in Valencia en Kopenhagen geopend en betrok het bedrijf twee grotere kantoorpanden in Diepenbeek en Eindhoven om door te kunnen groeien.

Er werden nieuwe grootzakelijke klanten in verschillende sectoren binnengehaald, waaronder Galeria Inno, RTL, Cybex, Richetr & Frentzel, Euronics en Hansgrohe. Er werden fullserviceprojecten opgeleverd voor onder andere Kruidvat, Galeria Inno en Bruna. Peter van Reijmersdal, CEO, over het geheim van het succes van Osudio: “De gevarieerdheid, mix van kennis en ervaring, een breed productaanbod en onze Europese aanwezigheid maken Osudio uniek en succesvol. We hebben een lean-and-mean organisatie waardoor we flexibel zijn en ons volledig kunnen richten op klanten en eindgebruikers.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!