Serviceprovider proserve biedt klanten VEEAM Cloud back-up dienst
17-12-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Serviceprovider proserve biedt klanten VEEAM Cloud back-up dienst

Serviceprovider proserve, onderdeel van de IT-Ernity Groep, introduceert VEEAM Cloud Connect. proserve is een van de weinige serviceproviders in Nederland, die deze dienst levert. Dit meldt Robèr van den Brink (foto), Business Development Director bij IT-Ernity Groep. Met Cloud Connect brengen VEEAM-klanten hun back-up naar de cloud of naar een tweede off-site locatie. De dienst is in zeer korte tijd in te richten en klanten betalen alleen voor gebruik.

DraaS

Met behulp van VEEAM Cloud Connect is bedrijfskritische informatie volledig geautomatiseerd onder te brengen in een datacenter van proserve zonder daarbij te investeren in hardware en beheer. Daarnaast is er dankzij het pay-per-use-concept optimaal en voorspelbaar inzicht in de storagekosten. Klanten beschikken hierdoor over een scherp geprijsde, betrouwbare back-up en over uitstekende mogelijkheden voor disaster recovery, aldus Van den Brink: “Met het oog op een toenemende vraag vanuit de markt hebben wij in het voorjaar van 2014 Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) gelanceerd binnen ons serviceportfolio. VEEAM speelt daarbij een belangrijke rol in de onderliggende technologie. De introductie van VEEAM Cloud Connect is voor ons een bevestiging dat wij al in eerste instantie met VEEAM de juiste partner hadden gekozen. Wij zijn nu immers niet alleen in staat om een DRaaS-oplossing te bieden, maar beschikken ook over een laagdrempelige instap naar back-up in de cloud. Beide services dragen bij aan onze strategie om een zo breed mogelijk producten- en dienstenpakket in portefeuille te hebben. Daarmee kunnen wij voor elk bedrijf de continuïteit van hun online services garanderen, inclusief de essentiële beveiliging van zijn informatie.”

“proserve, onderdeel van IT-Ernity Groep, is al geruime tijd een trouwe VEEAM Cloud Provider. Begin 2014 is mede daardoor besloten om proserve als launching partner te selecteren voor VEEAM Cloud Connect bij de release van VEEAM Backup&Replication v8 in november 2014. VEEAM is ervan overtuigd dat proserve een partij is, die een belangrijke bijdrage zal leveren aan een succesvolle start”, zegt Ronald Ooms, Regional Director Benelux, VEEAM Software.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security