Witold Kepinski - 18 december 2014

Salesforce Files Connect centraliseert het delen van bestanden

Online crm-spacialist Salesforce introduceert Salesforce Files Connect, een gecentraliseerde, universele filesharing oplossing voor organisaties. Met deze filesharing oplossing combineert Salesforce zijn CRM software met native file-integratie vanuit de meest populaire enterprise file repositories. Hiermee kunnen gebruikers vanuit één gebruikersinterface bestanden zoeken en delen.

Samenwerking Salesforce en Microsoft

Salesforce Files Connect zal als eerste de bestanden van   integreren. Deze integratie betekent een nieuwe mijlpaal in de strategische samenwerking die Salesforce en Microsoft in mei van dit jaar aankondigden. Aansluitingen voor andere populaire enterprise repositories worden de komende maanden toegevoegd, inclusief ondersteuning voor Google Drive.

Salesforce Files Connect bespaart tijd en stelt gebruikers in staat om externe bestanden makkelijk in de stroom van Salesforce-bedrijfsprocessen op te nemen. Zo kan een verkoper een presentatie vanuit Microsoft OneDrive for Business koppelen aan een lead binnen Salesforce, of kan een service-medewerker een FAQ vanuit SharePoint delen binnen een klantcase in Service Cloud.

WK

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!