Proact levert Omrin een EMC VSPEX-oplossing
18-12-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Proact levert Omrin een EMC VSPEX-oplossing

Omrin, de duurzame afvalinzamelaar en -verwerker van Friesland, kiest voor Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe EMC VSPEX-oplossing voor twee locaties. Proact levert de totaaloplossing inclusief volledig eigen 24x7 support voor de hard- en software. Omrin tekent een driejarig contract.

De totaaloplossing bestaat uit twee EMC VNX5200-systemen inclusief netwerkcomponenten en koppeling/hergebruik van de bestaande HP-server en VMware-infrastructuur.
Dit nieuwe platform is gebaseerd op EMC VSPEX, wat in combinatie met Proact-support zorgt voor een pre-validated, gestandaardiseerd platform. De componenten daarvan zijn volledig op elkaar afgestemd. De totale oplossing sluit perfect aan op de wensen van Omrin als het gaat om performance, beschikbaarheid en business agility, aldus Wilco Kooistra, Teamleider ICT Beheer bij Omrin: “We hebben voor Proact en EMC VSPEX gekozen, omdat EMC het best aansluit bij de gebruikerswensen van Omrin. Beschikbaarheid, kwaliteit en een duurzame insteek staan daarbij hoog op de agenda.” 

Door het gebruik van onder meer het Fully Automated Storage Tiering-concept (FAST) in combinatie met FLASH binnen de VNX-systemen profiteert Omrin van een lagere TCO en een uiterst hoge performance voor zijn businessapplicaties en Business Intelligence-omgeving. Proact levert naast hard- en software ook eigen professional services en 24x7 support vanuit Nederland. “Door de samenwerking met toonaangevende businesspartners heeft Proact altijd toegang tot de nieuwste technologieën. Daardoor kunnen we de beste combinatie van hard- en software aanbieden aan onze klanten. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Omrin en hopen samen met onze strategische partner EMC nog veel nieuwe klanten te mogen verwelkomen”, zegt Lucas den Os (foto), Managing Director van Proact Netherlands.

Terug naar nieuws overzicht