Witold Kepinski - 21 december 2014

GFI Software introduceert GFI Archiver 2015

GFI Software heeft GFI Archiver 2015 aangekondigd. GFI Archiver is een nieuwe versie en gebaseerd op de functionaliteit van GFI MailArchiver. GFI Archiver stelt organisaties in staat om al hun oude bestanden, e-mails en agenda-items te beheren met één centrale archiveringstool.

Door GFI Archiver 2015 zijn medewerkers niet langer genoodzaakt cloud-gebaseerde diensten voor de opslag van documenten te gebruiken. Bovendien biedt de oplossing IT-beheerders een inzicht in de e-mail- en archiveringsgewoontes van medewerkers, waardoor het eenvoudiger wordt om potentiële risico’s tijdig te ontdekken. Daarnaast helpt de oplossing organisaties in gereguleerde sectoren om wet- en regelgeving goed na te leven. Dit is met name nuttig in het geval van een audit. GFI Archiver archiveert niet alleen items, maar ordent en kopieert ze ook, inclusief bijlagen. Hierdoor kan de zoekmachine gemakkelijk gearchiveerde e-mails, faxen/SMS, mappen en agenda-items, waaronder vergaderverzoeken, terugvinden.

MS Active Directory

GFI Archiver ondersteunt populaire suites, zoals Microsoft Office 365 en Google Apps. De oplossing biedt integratie met Microsoft Outlook en aanvullende functionaliteit rechtstreeks via de Outlook-interface. Bedrijven die niet beschikken over MS Active Directory kunnen nog steeds gebruikmaken van GFI Archiver met GFI Directory - een industriestandaard voor veilige wachtwoorden die eenvoudige inlog en authenticatie voor gebruikers faciliteert.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!